Meer diensten

Onze diensten beperken zich niet alleen tot gevelrenovatie of reiniging, juist door onze jaren lange ervaring en de vele projecten zien we vaak dat de volgorde van de diverse werkzaamheden verkeerd gepland wordt met alle financiële gevolgen van dien. Een gevel  bestaat niet alleen uit stenen en voegen, maar ook uit kozijnen, dakgoten en stukwerk. Het vereist dus niet alleen een juiste planning, maar ook de juiste vakmannen. Willems Gevelrenoatie heeft hier de juiste contacten voor. Van schilder tot stukadoor en van een timmerman tot zinkspecialist. Dit heeft voor u als voordeel dat u een aanspreekpunt heeft en dat de juiste persoon dit voor u in juiste banen leidt tegen het beste tarief. Ook wanneer u zelf wilt schilderen en gebruik wilt maken van onze steigers is dat geen probleem bij Willems Gevelrenovatie.

Daken reinigen & coaten

Zit uw dak ook onder de algen en/of andere mossoorten. Na verloop van jaren heeft deze groene aanslag een verwoestende werking op uw dak.

Wanneer u uw dak laat coaten komt er een beschermende laag op, zodat het opnieuw vuilafstotend, waterwerend en dicht is.
 
Uw dak oogt daarnaast weer als nieuw zonder aanschaf van nieuwe dakpannen. Tevens is uw dak weer jarenlang beschermd tegen allerlei weersinvloeden en aanslag (algen en/of mossoorten). Door het aanbrengen van de coating wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd en bovendien blijft de kleurechtheid bestaan. De coating levert zeker een meerwaarde van uw huis of pand op.

Kleinschalig sloopwerk

Bij kleinschalig sloopwerk kunt u denken aan het verwijderen van een tegelvloer, het slopen van een stuk fundering, een binnenmuur of een tuinmuur of het (in)zagen van een kozijn. Vloertegels en wandtegels verwijderen, een gehele badkamer en/of een toilet leeghalen. U noemt het en Willems Gevelrenovatie kan dit voor u op een correcte wijze uitvoeren.

Vanzelfsprekend ruimen wij al het puin en de vrijkomende materialen op en voeren wij het tevens af.

Metselwerk

Een nieuw tuinmuurtje, serre of garage, wij metselen dit graag voor u! Ook kunt u bij ons terecht voor advies voor de juiste steen en het juiste verband, de kleur laten wij aan u over, daar valt niet over te twisten.

– Halfsteens verband
– Wildverband
– Staand werk
– Verspringend werk
– Boeren verband
– Kruis verband
– Strek-kop verband